Siirry pääsisältöön

Teat­te­ri­ret­ki Tam­pe­reel­le!

Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään kesällä 2023 klassikkokomedia Loma, joka perustuu Risto Jarvan supersuosittuun elokuvaan. Aurinkoinen esitys vie hullunkuriselle seuramatkalle 70-luvun hengessä musiikin saattelemana. Rooleissa nähdään mm. Tampereen Teatterin näyttelijä Arttu Ratinen, Kätevästä emännästä tutut Annu Valonen ja Jarkko Tiainen, Hämeenlinnan teatterista Birgitta Putkonen, mm. tv-sarjasta Korpelan kujanjuoksu ja Tampereenkiälisten uutisten Hönttänä tunnettu Ilkka A. Jokinen sekä kiroileva “rollaattorimummo” ja stand up koomikko Anitta Ahonen. Kapellimestarina toimii monitaituri Janne Viitaniemi.

Aika

Paikka

Viikinsaari, 33950 Tampere

Päijät-Hämeen muniais- ja maksayhdistys järjestää kesäteatteriretken Tampereelle ja myös PHN ry:n jäsenet ovat tervetulleita reissulle mukaan!

Hinta on 45 € per henkilö ja se sisältää bussikuljetukset, laivamatkat ja teatterilipun. 

Laivalta on teatterille noin 300 metrin kävelymatka.

Aikataulu:

Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä kello 10 (esitys alkaa kello 13.45). 
Paluumatkalle lähetään noin kello 17. Huom! matkalla on arpajaiset!

Sitovat ilmoittautumiset ja maksut 20.7.2023 mennessä.

Tili: Lammin osuuspankki FI21 4712 0010 0710 18 ja viestiosaan teksti: osallistujien nimet/teatteri

Lisätiedot ja ilmoittautumiset p. 041 792 6741

Viikinsaaressa toimii ravintola Viikinsaari, joka huolehtii myös kesäteatterin väliaikatarjoilusta. Kesäteatterilla on teatterikävijöille A-oikeuksin varustettu ulkokahvila, pienellä terassilla. Se aukeaa n. 30 minuuttia ennen esityksen alkua ja palvelee katsojia myös väliajalla. Vaihtoehtoisesti voit varautua pikkunälkään myös omilla eväillä.