Siirry pääsisältöön

PHN ry:n tie­dot­teet

Täältä löydät viimeisimmät tiedotteet ja uutiset!
Vaalea opaskoira valjaissa

Ajankohtaiset tiedotteet

 • Buustia työnhakuun – vertaisviikonloppu

  Vertaisviikonlopun teemana on saada eväitä omien työelämävalmiuksien vahvistamiseen. Luvassa vertaistuellisia keskusteluja ja asiantuntijoiden alustuksia. Illalla virkistäydytään saunomalla. Kohderyhmänä aktiivisina työnhakijoina TE-palveluissa tai kuntakokeiluissa olevat näkövammaiset. Aika: 13.4.-14.4.2024 Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto, Petäjäntie 137, Ylöjärvi Majoitus: kahden hengen huoneessa 60 € / henkilöltä, sisältää aamiaisen. Majoitusmaksun eräpäivä noin viikkoa ennen tapahtumaa.

 • PHN ry:n sääntömääräinen kevätkokous

  Kokouksen ajankohta on muuttunut. Kokous siirretään pidettäväksi torstaina 18.4.2024 kello 12 PHN ry:n toimintakeskuksella osoitteessa Puistokatu 9 (ent. 4.4.2024).

 • Hyvinvointilomien tuettu Hyvänmielen loma Koivupuistossa Ylöjärvellä

  Loman ajankohta: 19.-24.5.2024 Loman hakuaikaa on jatkettu! Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 25.2.2024. Lomalle voi hakea kaikkialta suomesta.

 • TUPSUMYRSKYHAASTE

  Näkövammaiset Käsityöntekijät ry on muuttanut uusiin toimitiloihin Iiris-keskuksessa. Uudet toimitilamme sijaitsevat Iiris-keskuksen ensimmäisessä kerroksessa B-oven sisäänkäynnin läheisyydessä. Uudet upeat toimitilamme mahdollistavat nyt kokoukset ja Oivallus-koulutuksen omissa toimitiloissamme. Ainoa ongelma uusissa toimitiloissamme on hieman kaikuva sisätila. Tämän kaikumisen estämiseksi haluaisimme toimitilojen seinille äänieristeeksi tupsuteoksen. Haastammekin nyt kaikki mukaan tekemään tätä abstraktia tupsutaideteosta. Tarkoituksena on saada paljon erilaisia erikokoisia ja eri värisiä tupsuja, joista kokoamme tilataideteoksen seinälle.

 • Toimintakeskus suljettu torstaina 1.2.2024

  Miksi lakko? Maan hallitus valmistelee laajoja ja rajuja työelämää sekä sosiaaliturvaa koskevia heikennyksiä. Lakolla vastustetaan hallituksen sanelupolitiikkaa ja vaaditaan työmarkkinoille aitoa neuvottelua työmarkkinarauhan ja reiluuden palauttamiseksi maahan. Lakko on laillinen, sen ensisijaiset tavoitteet eivät liity työehtosopimukseen, vaan työtaistelulla ajetaan poliittisia tai yhteiskunnallisia päämääriä.

 • Pieni ele keräys 2024

  pienen eleen lahjoituksilla saadaan onnen hetkiä, tukea ja turvaa kotimaan pitkäaikaissairaiden ja vammaisten arkeen. pieni ele on ollut apuna ja tukena jo vuodesta 1907 asti.

 • Miten vammaiset kykenevät toimimaan Lahden Kaupungin eläkeläisille tarkoitetuissa liikunta tapahtumissa?

  "Onko vammaisten eläkeikäisten osallistuminen Lahden Kaupungin järjestämiin eläkeläisille tarkoitettuihin liikunta vuoroihin ongelmatonta?"

 • Phn ry:n jäsentiedote 1/2024

  Tässä vuoden ensimmäinen jäsentiedote!

 • Kirjoituskutsu: Kirjeitä rakenteellisen vammaissosiaalityön toivotusta tulevaisuudesta

  Tervetuloa osallistumaan Rakenteellisen vammaissosiaalityön tietoperusta ja -käytännöt hyvinvointialueilla -tutkimukseen! Keruuaika: 15.1.–.29.2.2024

 • Syyskokous 29.11.2023 kuulumiset

 • Ehdolla puheenjohtajaksi

  Hei, olen Aila Luoto (52 v.), eläkkeellä ja asun Lahdessa... Miksi puheenjohtajuus PHN ry:ssä kiinnostaa?

 • Jäsentiedote 4/2023

  Tässä uusin jäsentiedote 4/2023