Siirry pääsisältöön

Toi­min­ta­kes­kuk­sen ti­la­vuo­kraus

Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry:n esteettömät tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin esimerkiksi kokouksiin, merkkipäiville, muistotilaisuuksiin tai luennoille. Käytössä viihtyisä sali n. 30-40 henkilölle. Salissa varusteina mm. televisio, cd/dvd-soitin ja heijastinkangas. Keittiövarusteet mm. kiertoilmauuni, astianpesukone, mikro, jääkaappi, pakastin, kahvin- ja vedenkeitin, tarjoiluastioita sekä valkoinen kahviastiasto noin 40 henkilölle. Huom! Pöydissä ei ole pöytäliinoja, omat liinat (pöytien koko n. 80 x 120 cm).
Vaalea opaskoira valjaissa

Tällä sivulla

Toimintakeskuksen jäsentilan hinnasto:

Hinnat yksityishenkilöille, muille yhdistyksille ja yrityksille:

1-2 h 40 € + lisätunnit 10 €/h

Vuokra-aika arki-iltaisin klo 16 - 22 ja viikonloppuisin klo 8 - 22            

Kahvi / Tee / Mehu

< 10 hlöä        10 €
10 - 20 hlöä    15 €                      
>20 hlöä         20 €

Hinnat jäsenille:


1-2 h 20 € + lisätunnit 10 €/h

Vuokra-aika arki-iltaisin klo 16 - 22 ja viikonloppuisin klo 8 - 22  

Kahvi / Mehu / Tee

< 10 hlöä          8 €
10 - 20 hlöä    12 €                     
>20 hlöä         16 €

 

Kahvi/Mehu/Tee -hinnasto sisältää kattauksen, kahvin ja teen. Kahvileivät laskutetaan erikseen, jos vuokralainen ei niitä tuo itse.

Jos vuokralainen haluaa käyttöönsä tilan useampana päivänä saman viikonlopun aikana, pakettihinnasta voidaan neuvotella puheenjohtajan kanssa.
 

 • Keittiön astiasto on vuokralaisen käytettävissä. Vuokralainen keittää itse kahvin ja teeveden sekä huolehtii kahvileivistä ym. syömisestä. Vuokralaisen ei tarvitse tiskata. Astiat on laitettava pesukoneeseen. Pesukonetta ei kuitenkaan saa käynnistää!
   
 • Vuokralainen huolehtii, että jäsentila jää samaan kuntoon kuin se on ollut ennen vuokralaisen käyttöä (mahdolliset vahingot laskutetaan erikseen).
   
 • Vuokralaiselle luovutetaan jäsentilan avain ja ovikytkimen käyttöohjeet kuittausta vastaan (=sitoutuu noudattamaan vuokrausehtoja). 
   
 • Vuokralainen huolehtii, että ovi tulee lukituksi asianmukaisesti ohjeen mukaan.

  Tervetuloa tutustumaan tiloihimme!

  Tiedustelut: p. 044 705 4060 / 044 705 4062 tai toimisto@phn.fi