Siirry pääsisältöön

Virkistys- ,kulttuuri- ja ver­tais­toi­min­ta

Tule mukaan virkeään yhdistystoimintaan!
Vaalea opaskoira valjaissa

Tällä sivulla

Yhdistyksen jäsenille järjestetään konsertti- ja teatterimatkoja sekä erilaisia retkiä ja matkoja mielenkiintoisiin kohteisiin.

Loma- ja kurssikeskus Lepolassa järjestetään erilaisia vuodenaikoihin ja teemoihin liittyviä tilaisuuksia jäsenistölle. 

Vertaistuellisia kerhoja kokoontuu toimintakeskuksella viikoittain. Lisätietoja niistä saat tapahtumakalenteristamme!

Säännöllisesti kokoontuvat vertaistuelliset ryhmät

Miestenpiiri

Ryhmä on kaikille yhdistyksen jäsenille avoin ja se kokoontuu kerran kuukaudessa, kuukauden ensimmäinen keskiviikko (markkinapäivä) klo 13 - 15 toimintakeskuksella, Puistokatu 9. Keskustelun ja kuulumisten vaihtojen lomassa juodaan markkinakahvit pienen purtavan kera. Ryhmässä vierailee välillä myös Lahden seurakuntayhtymän pappi Hannu Lehdeskoski kitaransa kanssa. Syksyn kokoontumisajat löydät tapahtumakalenterista.

Tiistaikahvila

Kerran kuukaudessa, kuukauden ensimmäinen tiistai klo 13 - 14.30 toimintakeskuksella on kaikille avoin tiistaikahvila. Kahvilassa voi vaihtaa kuulumisia, jutella mukavia ja useasti siellä on myös joku ulkopuolinen vierailija. tarkemmat tiedot kahvilan ohjelmasta löydät jäsentiedotteestamme, FB sivuilta sekä PHN ry:n kotisivuilta löytyvästä tapahtumakalenterista. 

Kahvilatreffit

Kahvilatreffeillä käymme yhdessä tutustumassa Lahden alueen kahviloihin. Treffeillä käydään kerran kuukaudessa, kuukauden kolmantena tiistaina
klo 13 – 14. Kahvilatreffipaikat ilmoitetaan tapahtumakalenterissa.

Elokuvailtapäivä

Kuukauden viimeinen maanantai kokoontuu uusi leffakerho. Kokoontumiset alkavat maanantaina 28.8.2023 klo 13 ja vetäjänä toimii Sylvi Sarapuu. Tarjolla kotimaisia- ja ulkomaisia kuvailutulkattuja elokuvia, rakkautta- ja romantiikkaa, draamaa, jännitystä ja dokumentteja. Toiveita voi laittaa sähköpostilla toimisto@phn.fi
HUOM!  Voit ladata valmiiksi omaan puhelimeesi MovieReading sovelluksen ja ota omat kuulokkeet mukaan. Ongelmatilanteessa ota yhteyttä PHN ry:n digitukeen.

Kiinni elämässä -kerho

Lahden Lähimmäispalvelu ry:n vetämä kerho on sekä LLP ry:n että PHN ry:n jäsenille avoin ikäihmisille suunnattu vertaistuellinen kerho.
Kerho kokoontuu toimintakeskuksella, Puistokatu 9. Kerhoa vetää LLP ry:stä Hanna Viitanen. Ensimmäinen kokoontuminen keskiviikkona 27.9.2023.

Glaukooma -kerho

Lahden seudun glaukoomayhdistyksen kerho kokoontuu Päijät-Hämeen Näkövammaiset ry:n toimintakeskuksessa. Tapaamiset pidetään tiistaisin kello 15.30-17.00. Kerho-ohjaajina toimivat Aimo Kuorikoski, puhelinnumero 044 079 5097, sähköposti: aimokuo@gmail.com ja Raili Saari, puhelinnumero 040 542 8517. Kokoontumisajankohdat löydät tapahtumakalenterista! PHN ry:n jäsenet ovat tervetulleita kerhoon!