Siirry pääsisältöön

Lavalle ja luontoon -kulttuuri- ja hy­vin­voin­ti­ta­pah­tu­ma

Miltä tuntuu pyöräillä vetten päällä? Taittuvatko minulta vielä valssin askeleet? Onko Lammassaaressa lampaita?

Tule saamaan vastaus näihin kysymyksiin Lavalle ja luontoon -tapahtumaan Imatralla kesäkuussa! Kaikille näkövammaisille avoin kesätapahtuma järjestetään Imatran kylpylässä ja sen läheisyydessä 7.–9.6.2024.

Lavalle ja luontoon -viikonlopun ohjelmassa on muun muassa lempeää improtangoa, kaikille soveltuvaa ja taatusti turvallista vesipyöräilyä sekä kävelyretki Lammassaareen. Lauantai-illan kruunaavat tunnelmalliset lavatanssit Ukonlinnan tanssilavalla. Pääsemme kurkkaamaan myös Imatran ainutlaatuiseen historiaan paikallisten historioitsijoiden voimin.

Tapahtuma ei ole hinnalla pilattu: jaetussa kahden hengen huoneessa koko viikonlopun hinta on 240 euroa, yhden hengen huoneessa 330 euroa. Hinta sisältää majoituksen Imatran kylpylässä, kattavan ohjelman sekä ruokailut täyshoitoa myöten. Samaan hintaan saat käyttää vapaasti myös Imatran kylpylän monipuolisia palveluja, kuten kylpylää ja kuntosalia. 

Ilmoittautuminen 

Sitovat ilmoittautumiset 21.4.2024 mennessä.  

Ilmoittaudu mukaan seuraavasta Webropol-linkistä: 
https://link.webropol.com/s/lavallejaluontoon- Ulkoinen linkki
 

Kulttuuri- ja hyvinvointiviikonlopun järjestävät Fysioterapia-alan Näkövammaiset ja Näkövammaisten Kulttuuripalvelu. Kysy meiltä mieluusti lisää: jäsenpalvelusihteeri Taina Alastalo, p. 0400 339 021 tai taina.alastalo@fanry.fi. Lisätietoja saat myös FAN ry:n kotisivuilta: https://fanry.fi/fi/lavalle-ja-luontoon- Ulkoinen linkki