Siirry pääsisältöön

Buustia työn­ha­kuun – ver­tais­vii­kon­lop­pu

Vertaisviikonlopun teemana on saada eväitä omien työelämävalmiuksien vahvistamiseen. Luvassa vertaistuellisia keskusteluja ja asiantuntijoiden alustuksia. Illalla virkistäydytään saunomalla. Kohderyhmänä aktiivisina työnhakijoina TE-palveluissa tai kuntakokeiluissa olevat näkövammaiset. Aika: 13.4.-14.4.2024 Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto, Petäjäntie 137, Ylöjärvi Majoitus: kahden hengen huoneessa 60 € / henkilöltä, sisältää aamiaisen. Majoitusmaksun eräpäivä noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Aika: 13.4.-14.4.2024

Paikka: Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto, Petäjäntie 137, Ylöjärvi

Lisätiedot majoituksesta, koivupuisto@koivupuisto.com tai 0400 320 997 Suvi

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään: 24.3.2024. Ohjelma lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä, samalla lähetetään tilinumero niille jotka yöpyvät Koivupuistossa. Ilmoittaudu alla olevan webropol lomakkeen kautta.

Matkat Tampereelle ja majoitus ovat osallistujille omakustanteiset. Yhteiskuljetus Tampereelta Ylöjärvelle ja takaisin sekä ohjelma ja ruokailut ovat maksuttomia. Mukana on yleisavustajia. 

Viikonloppu alkaa lauantaina 13.4. lounaalla kello 12.30 ja päättyy sunnuntaina 14.4. lounaaseen. Kotiin lähdetään Koivupuistosta kello 13.

Asiantuntijavieraanamme on neuropsykologi Liisa Lilli Lahtinen, joka on tehnyt pitkän uran Näkövammaisten liiton kuntoutuksessa psykologina. Lillin aiheena on näkövamman tuoma kuormitus ja siitä selviytyminen psykologisen palautumisen keinoin. 

Toinen asiantuntijavieraamme on kuntoutusvastaava, optikko Tuula Kääriäinen Kuntoutus-Iiriksestä. Tuulalla on pitkä kokemus Näkövammaisten liiton Kuntoutus-Iiriksen ammatillisen kuntoutuksen käytännön koordinoinnista ja asiakastyöstä. Tuula esittelee Kuntoutus-Iiriksen ammatillisen kuntoutuksen palveluita ammatillisesta kuntoutusselvityksestä AKSE:sta apuvälinekartoituksiin ja käytönohjauksiin.

Viikonlopun ohjaajina toimivat työelämäasiantuntija Katja Kuusela ja oikeuksienvalvonnan asiantuntija Minna Ågren Näkövammaisten liitosta. Katja tuo terveisiä ja tietoa TE-palveluista ja Työkanavasta kuin myös yhdenvertaisuuslain mukaisista kohtuullisista mukautuksista rekryprosesseissa. Minna kertoo vammaispalveluista työelämän mahdollistajina sekä sosiaaliturva-asioista. 

Lisätiedot: katja.kuusela@nakovammaistenliitto.fi tai 050 409 8690

Järjestäjä: Näkövammaisten liiton Työelämäpalvelut

Ilmoittaudu Buustia töihin viikonloppuun : https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/58471d25-a17c-479f-9830-738db07f4857?displayId=Fin3021703- Ulkoinen linkki

Linkki liiton tapahtumakalenteriin:

https://www.nakovammaistenliitto.fi/fi/tapahtuma/buustia-tyonhakuun-vertaisviikonloppu- Ulkoinen linkki

Näkövammaisten liiton Työelämäpalvelut tukevat niin näkövammaisia kuin näköongelmaisiakin työhön- ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme myös sidosryhmiä mukaan lukien työnantajat.

Palvelumme ovat valtakunnallisia ja maksuttomia. Kaikilla hyvinvointialueilla on työikäisiä näkövammaisia.

 

yhteistyöterveisin, Katja

Katja Kuusela
työelämäasiantuntija, työkykykoordinaattori

Työelämäpalvelut / Näkövammaisten liitto ry
Kumppanuuskeskus
Kansankatu 53, 2. krs
90100 OULU
p. 050 409 8690
katja.kuusela@nakovammaistenliitto.fi