Siirry pääsisältöön

Hy­vin­voin­ti­lo­mien tuettu Hy­vän­mie­len loma Koi­vu­puis­tos­sa Ylö­jär­vel­lä

Loman ajankohta: 19.-24.5.2024 Loman hakuaikaa on jatkettu! Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 25.2.2024. Lomalle voi hakea kaikkialta suomesta.

Hyvinvointilomien Hyvänmielen loman tavoitteena ovat psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen ja vahvistaminen, arjen hallinnan keinojen etsiminen, yksinäisyyden torjuminen sekä vertaistuen saaminen. Tavoitteena on, että lomailija aktivoituu oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen arjessa.

Tuetut lomat myönnetään taloudellisin, sosiaalisin ja terveydellisin perustein. Vuodesta 2024 alkaen tuetun loman voi saada enintään joka kolmas vuosi ja enintään kolme kertaa 10 vuoden aikana.

Koivupuiston alkukesän lomalla on yhteisiä keskusteluhetkiä, ulkoillaan, saunotaan, nautitaan musiikista ja herkutellaan Suvin patojen ääressä. 

Loma- ja kurssikeskus Koivupuisto sijaitsee Ylöjärvellä kauniilla paikalla Näsijärven rannalla (Petäjäntie 137) https://www.koivupuisto.com/- Ulkoinen linkki

Tämä näkövammaisille aikuisille suunnattu, viiden vuorokauden loma sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, täysihoidon ruokailut ja ohjattuun lomaohjelmaan osallistumisen. Loman omavastuu on 100 euroa/henkilö. Yhden hengen huoneen lisämaksu 125 euroa.

Loman viimeinen hakupäivä on sunnuntai 25.2.2024. Hakulomake löytyy Hyvinvointilomat ry:n nettisivuilta https://hyvinvointilomat.fi/hae-lomalle/- Ulkoinen linkki  

Lisätietoja ja apua lomahakemuksen täyttämiseen saat yhdistyksen näkövammaistyön koordinaattorilta Saaralta saara.ahlroth@tsnv.fi  p. 044 705 4438

Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä avustuksella.